sursa foto:  transporturiromania.ro

Clarificare de ultimă oră a ASF privind polițele de asigurare emise de Euroins: Până în acest moment, procedura falimentului nu a fost deschisă de către instanță! Polițele Euroins sunt anulate automat doar după 90 de zile de la deschiderea procedurii

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) face o serie de precizări importante privitoare la polițele RCA emise de Euroins.

În plin scandal pe tema falimentului Euroins, ASF afirmă că polițele de asigurare Euroins România își păstrează valabilitatea și după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de retragere a autorizației societății, dacă posesorii lor nu aleg să le denunțe.

Mai mult, ASF subliniază că, în conformitate cu legislația în vigoare, polițele emise de Euroins sunt anulate automat doar după 90 de zile de la deschiderea procedurii falimentului prin decizia instanței abilitate.

Până acest moment, procedura falimentului nu a fost deschisă de către instanță, punctează Autoritatea de Supraveghere Financiară.

ASF: „Până în acest moment, procedura falimentului nu a fost deschisă”

„Polițele de asigurare emise de Euroins România își păstrează valabilitatea și după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de retragere a autorizației societății, dacă posesorii lor nu aleg să le denunțe.

Conform legii, polițele emise de Euroins sunt anulate automat doar după 90 de zile de la deschiderea procedurii falimentului prin decizia instanței abilitate. Până în acest moment, procedura falimentului nu a fost deschisă”, este mesajul ASF.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare