Codrin Ștefănescu a explodat la adresa ministrului Muncii: Sinistra nu a scos o vorbă despre majorarea pensiilor, despre salarii și șomeri

Pe pagina de socializare, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a explodat la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Ștefănescu spune că Violeta Alexandru i-a făcut campanie lui Nicușor Dan, fără a scoate o vorbă despre majorarea pensiilor, despre salarii sau despre sutele de români care și-au pierdut locul de muncă.

Sinistra de la Ministerul Muncii i-a fācut azi campanie lui Plicusor Dan. In stradā, cu rācnete si isterii, amenintāri si blesteme. Stilul lor.

Dar nu a scos o vorbulitā despre majorarea pensiilor, despre salarii, despre sutele de mii de români care si-au pierdut locul de muncā. Ziceai cā o doare fix in cot de toate astea. Cā ne urāste pe toti!”, este mesajul lui Codrin Ștefănescu.

Vezi și

Lovitură de teatru în privința tratamentului pentru coronavirus: ‘Este apă de ploaie, nu are niciun efect’

Situație gravă la societatea de asigurări Euroins. Cum vor fi afectați mii de români

EXCLUSIV Denunțătorul Elenei Udrea a fost omenit, în starea de alertă, cu 5 milioane de euro de Poliția de Frontieră! Contract cu iz de Servicii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare