sursa foto:  libertatea.ro

Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

Războiul dintre Marcel Toader și actuala sa soție, Maria Constantin, a ținut ocupate, în ultima vreme, primele pagini ale tabloidelor. Cei doi s-au întrecut în declarații care mai de care mai incendiare, deși, inițial, afirmaseră că nu vor să ofere detalii referitoare la separarea lor.

Interesant este faptul că această ceartă a fost făcută publică odată cu lansarea grilelor de toamnă ale televiziunilor și se pare că momentul nu a fost ales întâmplător, ci ca să aducă beneficii materiale. Cel puțin asta susține Libertatea.

Conform sursei citate, fostul soț al Gabrielei Cristea și-a negociat dezvăluirile despre divorț pe o sumă cu mai multe zerouri, însă nu cu Maria Constantin, ci cu un post de televiziune. 20.000 de euro ar fi prețul pe care l-a cerut omul de afaceri pentru a face dezvăluiri despre cea care i-a fost soție în ultimii ani, dar și despre presupusele motive care au dus la despărțire.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

Lia Olguța Vasilescu le dă foc cârcotașilor! „Începe”

EXCLUSIV! Imaginea avocaților grav afectată! Cum au încălcat REGULAMENTUL UNBR și INPPA și de ce nu aplică legea

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.