sursa foto:  playtech.ro

Cum arată super-vila Ioanei Băsescu – Este ferită de ochii curioșilor și de agitație

Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, are o proprietate impresionantă pe malul lacului Snagov.

De profesie notar, Ioana Băsescu are o casă pe măsura meseriei sale. Ioana Băsescu și soțul ei, avocatul Radu Pricop, și-au ridicat de la zero o vilă la 40 de kilometri de București, terenul fiind achiziționat în anul 2013.

Potrivit unor surse citate de Click.ro, citate de Fanatik.ro, terenul se ridică la valoarea de 700.000 de euro, construcția fiind una masivă, în formă de L, cu mai multe etaje.

Vezi și Foto. Cum arată conacul de 250.000 de euro al lui Adrian Năstase

Palatul de pe malul lacului Snagov este complet alb, dispune de o piscină de dimensiuni considerabile, ponton pentru ambarcațiuni și multe altele, domeniul de 2.300 mp fiind situat între două locuințe la fel de impresionate, cea al lui Omar Hayssam și cealaltă a ruşilor de la Alro.

Vezi și Foto din interior. După ce v-am arătat conacul lui Adrian Năstase, astăzi vă prezentăm palatul lui Clotilde Armand

În luna martie, Ioana Băsescu a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzată pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor în dosarul privind finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

Traian Băsescu: „N-am văzut om condamnat la 5 ani de închisoare, pentru că a instigat, fără să primească vreun ban, fără să fi luat ceva”

Încă n-am văzut om condamnat la 5 ani de închisoare, pentru că a instigat, fără să primească vreun ban, fără să fi luat ceva.

În schimb, am văzut foarte mulți care au furat milioane și care sunt bine-mersi. Nu-i atinge nimeni”, a declarat Traian Băsescu, la început de aprilie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare