sursa foto:  pingminghealth.com

Cum îți poți întări sistemul imunitar în doar 15 secunde?

În ultimii ani, vremea a devenit extrem de capricioasă, iar schimbările bruște de temperatură au condus la dublarea numărului de răceli în sezonul rece.

Profesor doctor Sergey Bubnovsky, expert rus în terapie chineză vine, însă cu o soluție, pe care el o consideră extrem de eficientă în întărirea sistemului imunitar.

Vezi și Banca Mondială, anunț care dă fiori reci liderilor lumii

Iată ce ne recomandă acesta:

În fiecare seară, se umple un lighean cu apă rece, în care se înmoaie picioarele. Nu se foloseşte apă caldă.

 Loviţi uşor apa cu tălpile şi jucaţi-vă cu ea timp de 15 secunde. După acest timp, se scot picioarele din apa rece, iar fără a le usca sau şterge cu prosopul (ci ude) vor fi încălţate imediat cu o pereche de şosete groase din lână. Timp de un sfert de oră, se va circula prin casă. Repetaţi această procedură în fiecare seară, pentru stimularea imunităţii.

Vezi și Medicamente interzise în străinătate, comercializate în România

În cazul în care răceala este deja instalată, o astfel de metodă inedită ajută la fortificarea promptă a imunităţii. În acest caz, călcarea apei se va face la fiecare 4 ore. Tratamentul nu afectează simptomele de răceală şi nu are efecte adverse. De asemenea, atunci când se face baia rece, este important ca în încăpere să fie cald, iar picioarele să fie şi ele calde. Opţional, se pot alege vase mai adânci în care, cufundând picioarele, apa să le cuprindă pe acestea până sub genunchi, potrivit doctorulzilei.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare