Cutremur total în politică! Liviu Dragnea, eliberat ?

Ar fi un adevărat cutremur pe scena politică! Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, ar putea fi eliberat. 

Unul dintre avocații din dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului, Toni Neacșu, a anunțat că urmează să depună o contestație în anulare în această speță, informează Ziare.com.

Concret, Neacșu va face respectiva acțiune în dosarul în care careLiviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu.

Toni Neacsu este aparatorul Olgutei Sefu, fost director executiv adjunct la Protectia Copilului Teleorman, care a fost condamnata la o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe durata unui termen de incercare de 3 ani, pentru fals intelectual.

Contestatia in anulare este o cale extraordinara de atac, iar unul dintre motivele pentru care poate fi depusa este cel potrivit caruia „instanta nu a fost compusa potrivit legii.”

Avocatul a explicat pentru Ziare.com ca motivele contestatiei in anulare sunt legate de modul in care au fost trase la sorti completurile de 5 judecatori.

„Deciziile Colegiului de Conducere a Inaltei Curti trebuiau publicate in Monitorul Oficial, deoarece sunt acte normative, ele au fost doar postate pe pagina de Internet a instantei,” explica Toni Neacsu.

El face trimitere la motivarea data publicitatii de Curtea de Apel Bucuresti, care a anulat din acest motiv, pe 2 octombrie, o hotarare a Consiliului Superior al Magistraturii si doua hotarari ale Colegiului de Conducere a Inaltei Curti, care vizau organizarea tragerilor la sorti ale completurilor de 5 judecatori.

Vezi și

Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

Vești pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut

Prima lovitură! Cine e parlamentarul USR care nu va vota moțiunea de cenzură și ce avere are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare