sursa foto:  Facebook

De-a dreptul scandalos! Un bărbat anchetat de Traian Berbeceanu și condamnat pentru proxenetism a ajuns consilier local de pe listele PSD! Dezvăluirea făcută de prefectul Capitalei

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, face o dezvăluire de-a dreptul scandaloasă! 

Berbeceanu spune că Bogdan Petru Tiberiu, un bărbat pe care l-a anchetat și a fost condamnat definitiv la vreo 4 ani de închisoare cu executare, a ajuns consilier local al orașului Geoagiu, de pe listele PSD.

„În urmă cu mai bine de zece ani, împreună cu echipa BCCO Alba Iulia, structură de elită pe care o conduceam la acea dată, am organizat una dintre cele mai laborioase și spectaculoase acțiuni, codificată „El Paso”, desfășurată la nivel național, pentru destructurarea unei grupări infracționale care avea ca preocupări traficul de minori, traficul de persoane, proxenetismul și prostituția.
Din gruparea infracțională, care numără peste 80 de persoane care acționau în România, Germania, Spania, Italia și Franța, făcea parte și Bogdan Petru Tiberiu, cercetat în stare de arest și condamnat la o pedeapsă de vreo 4 ani închisoare pentru proxenetism. Definitiv.

La acea dată am identificat și vreo 40 de victime ale grupării, unele minore.
După 10 ani, Bogdan Petru Tiberiu a ajuns consilier local al orașului Geoagiu, fiind ales pe listele PSD. Dar nu asta este surpriza!
În ședința de ieri a consiliului local, în ziua în care întregul mapamond a celebrat „Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor”, același PSD l-a propus și a votat pentru ca Bogdan Petru Tiberiu să facă parte din „Comisia pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar”.
Dacă nu el, atunci cine?
Dacă nu ieri, atunci când?”, este mesajul postat de Berbeceanu.

Vezi și

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare