sursa foto:  psnews.ro

Decizie importantă! O piață asemănătoare celei din Obor în zona Militari

Piața Obor va putea avea o piață asemănătoare în zona Militari.

Investiţia ar fi cuprinsă între 2 şi 4 mil. euro, în funcţie de cât de mare va fi piaţa. Dezvoltatorul ar urma să decidă până cel târziu în februarie dacă va construi o piaţă agroalimentară sau altceva în spaţiul pe care îl are la dispoziţie, scrie zf.ro.

Bucur SA, o companie deţinută de mai mulţi acţionari români, ia în calcul construirea unei pieţe agroalimentare în zona de vest a Bucureştiului, pe bulevardul Timişoara. Aceasta ar fi o modalitate de echilibrare a Capitalei din punctul de vedere al ofertei de produse specifice acestor tipuri de pieţe, în condiţiile în care în oraş mai există o singură astfel de piaţă de dimensiuni comparabile, în zona Obor. Compania are deja spaţiul în care ar urma să funcţioneze acest proiect, însă se află în stadiul de analizare a rentabilităţii investiţiei.

„Există interes pentru o piaţă agroalimentară în zona de vest, pentru că nu avem pieţe moderne de acest tip acolo. Discutăm cu operatori din Spania (Mercasa) şi Portugalia (Simab) şi vom lua o decizie până la sfârşitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie”, spune Ştefan Paraschiv, directorul general al Bucur SA.

Citește și:

Mare atenție! Vor fi plafonate aceste fonduri

Cutremurător! Un fost coleg de celulă al criminalului de la Mediaș rupe tăcerea – Dezvăluiri din închisoare

Bomba a fost aruncată! Ce se va întâmpla cu pensiile

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare