sursa foto:  agerpres.ro

Decizie fără precedent a lui Mihai Tudose! Ce vrea să RĂSCUMPERE de la străini

Premierul României, Mihai Tudose, și-a făcut public planul. Acesta a luat o decizie fără precedent, referitoarea la răscumpărarea unui șantier aflat în România.

Șeful Guvernului a dezvășuit că vrea să cumpere 51% din acţiunile deţinute de Daewoo la şantierul naval Mangalia, ca acesta să devină un șantier naval al statului.

„Am încercat şi se pare că reuşim să facem o chestie, să răscumpărăm 51% din acţiunile pe care acum le deţine Daewoo la şantierul naval Mangalia. Ei vor să vândă şi am zis să ne exercităm noi dreptul de preempţiune la vânzare. (…) Vom avea un şantier naval al statului”, a declarat Tudose, la Antena 3.

„Trebuie să facem nişte fregate pentru armată şi poate le facem noi, că înţeleg că alţii le-ar fi putut face la şantierul acela. (…) Să facem şi mentenanţa la noi şi dacă şantierul acela naval până acum producea, poate mai facem şi noi o bărcuţă acolo, mai mare, mai mică, mai frumoasă. Poate nu ne iese cea mai frumoasă din prima, dar nu este posibil ca într-o ţară cu atâta Dunăre, cu Dunăre maritimă şi cu mare, statul să nu aibă un şantier naval unde să-şi repare o bărcuţă mică, o bărcuţă măcar. Evident că deranjează, dar asta este viaţa”, a mai spus premierul, conform Agerpres.

Vezi și CALVARUL continuă! DATĂ AFARĂ din casă, o fostă vedetă de la PRO TV ajunge din nou la tribunal

Ați citit ceva mai penibil vreodată? Deputatul PSD care vrea să se facă scriitor

Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.