sursa foto:  antena3.ro

Declarația care zguduie cazul Caracal: ‘Mai erau și alte fete. Se ocupă cu traficul de persoane’

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și familia sa s-ar ocupa cu traficul de persoane. Cel puțin asta susține o fată care a decis să vorbească.

Apar noi posibile victimele ale lui Dincă: o fată i-a povestit bunicului Luizei cum a fost luată cu forţa de pe stradă de Gheorghe Dincă, adormită cu o substanță necunoscută şi sechestrată în casa groazei din Caracal. Copila mai spune că mai ştie de cel puţin alte două fete care au trecut prin același coșmar. Fetelor le e frică să dea declarații și chiar i-a spus bunicului Luizei să nu le spună numele, scrie Antena 3.

„Am fost contactat telefonic și au vorbit din dragoste și simpatie pentru Luiza. Prima mi-a povestit că trecând pe lângă ea Dincă i-a pus o batistă la nas, a urcat-o în mașină și a dus-o acasă. Acolo mai erau și alte fete, unora le-a dat drumul acasă. Dincă și toată familia se ocupă cu traficul de persoane”, a spus bunicul Luizei

Mai mult, la dosar există și declarația fiicei unei polițiste din Craiova. Fata spune ca a văzut când din mașina lui Dincă a sărit o tanara și a rupt o la fuga. S-a întâmplat in Craiova. L-a recunoscut după ce a izbucnit scandalul.

Fata a povestit ca a oprit , a coborât și Dincă, l-a întrebat ce s-a întâmplat și asta i-a zis ca o luase pe fata la ocazie, ca n-a vorbit nimic cu ea in mașina și deodată a deschis portiera și a sărit. Dincă a rugat-o pe șoferiță să-i dea numărul de telefon și a rugat-o sa i fie martor dacă acea fata merge la poliție și declara altceva.

Vezi și

Alertă în MAI! După semnalul lui Dumitru Coarnă, polițiștii se pensionează pe capete!

Se confirmă ancheta Bugetul.ro! Ordinul lui Marcel Vela blochează Poliția sub sceptrul politic

Noi execuții făcute de Ludovic Orban și Marcel Vela! Numiri pe bază de familie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare