Denise Rifai a explodat:’Va umbla la gratuităţile oferite studenţilor în funcţie de performanţele lor universitare. Au!’

Denise Rifai a răbufnit, la Realitatea TV, după ce ministrul Eugen Teodorovici  a declarat pensiile speciale vor fi plafonate, iar gratuităţilor oferite până acum pentru pentru studenţi, în funcţie de performanţe vor fi restricționate. 

Un alt aspect a trecut însă neobservat iar Denise Rifai a ținut să-i atragă atenția. Ea a comentat, în emisiune sale, culoarea cravatei pe care a purtat-o Eugen Teodorovici.

„Seamănă cu Iohannis, că au purtat aceeaşi nuanţă de cravată. Preşedintele executiv de la PSD ne-a dat veşti mari astăzi, preşedinte executiv care e şi ministru de Finanţe, eugen Teodorovici. Acum e acum pentru domnul ministru. Negru tot, a anunţat că la rectificarea de la finalul lunii iulie, peste câteva zile, va plafona pensiile speciale la 10 000 de lei şi va introduce o taxă de solidaritate. De asemenea, am înţeles de la ministrul nostru care e şi preşedinte executiv, şi cu cravată bleu – foarte urâtă cravata – va umbla la gratuităţile oferite studenţilor în funcţie de performanţele lor universitare. Au!”, a spus Denise Rifai, la „Legile Puterii”.

 

Vezi și

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare