Denise Rifai, ieșire fulminantă la adresa Vioricăi Dăncilă: Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind

După ce fostul premier Viorica Dăncilă a solicitat demiterea urgentă a Guvernului Orban, jurnalista Denise Rifai a avut o reacție explozivă.

Rifai i-a transmis Vioricăi Dăncilă că Palatul Victoria nu „salon de cocuri și make-up” și că ne-au ajuns cei doi ani și jumătate de „anomalie politică crasă”.

Doamne Fereste! Asta da, Blestem pe Tarisoara asta. Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot sa l mai cuprind ! :))))

Coana Mare abia “calca” limba romana si A Ajuns de ne expune Gandurile Ei despre Romania, despre Guvern, despre Cum se Conduce o Tara si, in definitiv, cere demiterea Cabinetului Orban. :)))))€

Coana Veoriko, lasa ne bre, cu brosele lu’ mata in pace! Ne o ajuns cei 2 ani si jumatate de anomalie politica crasa! La Palatul Victoria, nu e, bre, salon de cocuri si make up!

Hai! Adios!”, a reacționat Rifai, pe Facebook.

„Guvernul Orban să fie demis, iar asta cât mai repede”

Deși temporar mascat de criza coronavirusului, eșecul guvernării liberale e dincolo de orice îndoială. Estimările organizațiilor financiare internaționale prevăd o scădere economică de 5% în acest an și un deficit bugetar apropiat de 10%. Iar în timp ce veniturile românilor au scăzut (în condițiile închiderii sau suspendării temporare a activității multor companii), prețurile au explodat, înregistrând o creștere de 6,4% în primele patru luni ale acestui an prin comparație cu perioada similară a anului trecut.

Și ca să fie complet tabloul eșecului liberal, România s-a împrumutat luna trecută cu o sumă record de 3,3 miliarde de euro (la dobânzi sensibil crescute față de ianuarie și februarie)! Acesta e bilanțul real al guvernării PNL: economia scade, românii o duc mai prost, țara se împrumută accelerat.

Iar în loc să demisioneze, ministrul Finanțelor ajunge să se laude cu cifrele furnizate de agențiile internaționale de rating, bucuros că România n-a fost cotată mai jos. Spre știința domnului Cîțu, am scăpat la mustață de retrogradare în rapoartele agențiilor de rating nu datorită performanțelor acestui guvern, ci – după cum a menționat clar agenția Standard & Poor’s – „având în vedere datoria publică și datoria externă relativ scăzute ale României” (lucru care este meritul PSD, fiindcă în perioada guvernării PSD datoria publică A SCĂZUT ca procent din PIB)!

Românii n-au ce aștepta de la Orban, Cîțu și ceilalți artiști ai dezastrului. Contraperformanța acestor 7 luni de guvernare liberală va continua și în lunile care au mai rămas până la alegerile parlamentare, dacă li se mai permite acestor oameni să conducă România. Cred însă că e nevoie de o moțiune de cenzură prin care guvernul Orban să fie demis, iar asta cât mai repede!” a scris anterior Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și

Mega-veste! O cunoscută bancă din România sare în ajutorul unei categorii de angajați

A fost descoperit primul ‘acoperit’ din USR! S-a lăsat cu o demisie din echipa Barna

Oamenii lui Ludovic Orban sau camarila de la Guvern

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare