Detalii despre situația financiară a Cristinei Țopescu- Cât câștiga și ce afaceri avea

Cristina Ţopescu, fiica marelui comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită moartă duminică seara, în locuinţa sa din Tunari.

Aceasta  se însingurase de mai multă vreme şi de puţină vreme se alăturase echipei de comunicare de la Ministerul Sănătăţii.

Cristina Ţopescu și-a început activitatea în cadrul Ministerului Sănătăți, în luna noiembrie, ea fiind angajată de postul de consilieră pe probleme de comunicare. Pentru acest job, retribuţia lunară este cuprinsă între 8.700 şi 108.000 lei brut, ceea ce înseamnă că ea încasa aproximativ 5.000 lei în fiecare lună. Pe lângă salariu, Cristina Ţopescu primea și indemnizație de hrană, informează România TV.

Totodată, Cristina Ţopescu a deţinut firma La Fix Media Production SRL, la care a fost asociat unic încă din anul 2002. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video. În 2018, ultimul an fiscal declarat, Cristina Țopescu a terminat pe minus, spre deosebire de anul 2015, când profitul net a fost 151.539 de lei, după cum a dezvăluit ieri Bugetul.ro.

Concret, în 2018, firma La Fix Media Production SRL a terminat anul fiscal cu pierderi in valoare de 12.937 de lei. Cristina Ţopescu deţinea o locuinţă în comuna Tunari, în Complexul L.A. Residence, unde a şi fost găsită decedată.

Pe de altă parte, polițiștii care au ajuns duiminică seara la casa Cristinei Ţopescu au găsit pe clădire un afiș prin care aceasta, împreună cu alţi locatari era somată să plătească până pe 20 ianuarie anumite restanțe

Vezi și EXCLUSIV Dumitru Cornă îl ‘denunță’ pe Marcel Vela: ‘Vrea să pună mâna pe SMURD! Minte’

Toți șoferii sunt vizați! Marcel Vela schimbă legea

EXCLUSIV Lovitură de teatru! O bancă cu peste un milion de clienți nu a plătit pensiile românilor! Reacția ministrului Muncii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare