sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Detalii mai puțin știute! Cu ce se ocupă fiica miliardarului Ion Țiriac

Ion Țiriac are trei copii din mai multe relații, respectiv doi băieți pe nume Ion Alexandru și Karim și o fată pe nume Ioana. Miliardarul a fost căsătorit o singură dată.

Ion Țiriac a avut în trecut o relație amoroasă cu o jurnalistă din Egipt, pe nume Sophia Ayad. În urma poveștii lor de dragoste au rezultat doi copii, o fată care are acum 21 de ani și pe care o cheamă Ioana și un băiat pe nume Karim, care are acum 24 de ani. Cel mai cunoscut dintre moștenitorii lui Ion Țiriac este Ion Alexandru, în vârstă de 42 de ani, care a rezultat în urma relației lui Țiriac cu manechinul american Mikette von Issenberg.

Ioana Țiriac, unica fată a miliardarului este o femeie în toată regula. Aceasta a crescut la Monte Carlo alături de mama ei și a avut o copilărie extrem de frumoasă. Ion Țiriac a adus-o pe Ioana în România pentru a urma liceul aici. Tânăra în vârstă de 21 de ani este atrasă de profesia mamei sale, cea de jurnalist. Chiar dacă este fiica celui mai bogat român și duce o viață lipsită de griji, Ioana a învățat de la părinții ei să fie darnică cu cei mai puțini norocoși.

Anul trecut în luna martie, fiica lui Țiriac a organizat un eveniment caritabil prin care au fost licitate mai multe obiecte de artă și rochii foarte scumpe. Banii strânși în urma licitației au plecat în contul Fundaţiei Inovaţii Sociale „Regina Maria”. Evenimentul a avut loc în cadrul Bucharest Charity Fashion Show, la Stejarii Country Club, scrie Capital.

Citește și:

SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

Măsură-bombă pregătită de Guvern! Ordonanța de Urgență ce urmează să fie adoptată în luna mai

Cine ar fi comandat, de fapt, sondajul care o prezintă pe Kovesi favorită la prezidențiale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare