sursa foto:  evz.ro

Detaliu interesant! Cui i-a cedat TOATE casele Gabriel Sandu, omul care l-a denunțat, miercuri, pe fostul președinte Traian Băsescu

Fost ministru al Comunicațiilor și deputat PDL, Gabriel Sandu a făcut, miercuri, un denunț senzațional. Printre cei dați în vileag se numără și fostul președinte al României, Traian Băsescu.

De asemenea, în document mai apar nume grele, precum Elena Udrea, Emil Boc, ambasadori ai SUA și Austriei, Dorin Cocoș, Claudiu Florică și Dinu Pescariu, informează Știripesurse.ro.

„(…) vă aduc la cunoștință săvârșirea mai multor infracțiuni de care am luat cunoștință în perioada în care am fost membru al Guvernului României, respectiv 23.12.2008 – 01.09.2010, în calitate de Ministru al Societății Informaționale și al Comunicațiilor, dar și în calitate de vicepreședinte PDL Central, primvicepreședinte PDL Prahova, și coordonator al PDL Brăila.

Citește și Scandal URIAȘ! Afacerea care ar produce UN MILION DE EURO săptămânal – „Cea mai mare BOMBĂ ECOLOGICĂ din țară”

Prin conținutul său, acest memoriu are valoarea unei declarații-denunț care să facă posibilă, dacă se va dori, cercetarea întregului context al contractelor încheiate de către Guvernul României cu Microsoft și care s-au constituit începând cu anul 2003 în “platforma de afacere Microsoft”, o escrocherie care a fost transpartinică, transguvernamentală și transfrontalieră. Uriașul prejudiciu al staului român nu poate fi calculat decât în condițiile în care va fi cercetată afacerea Microsoft din perioada 2003 – 2012”, scrie Sandu, printre altele.

Și-a cedat toate casele

Sandu nu este la primul denunț. În trecut, acesta a dezvăluit că dădea „cotizații” de 300 000 de euro cash premierului Emil Boc pentru a fi mentinut în funcția de ministru si de vicepreședinte al PDL.

Totuși, de unde a avut Gabriel Sandu atâția bani? Bugetul.ro i-a cercetat declarațiile de avere, iar din documente reiese că i-a cedat casele și terenul, pe care le avea în Mizil, soției sale, în momentul divorțului. Sandu deținea jumătate dintr-o casă de 490 de metri pătrați și dintr-un apartament de 73,57 de metri pătrați. De asemenea, el avea o cotă parte de 50% din trei hectare de teren agricol.

Mai mult, în 2008, el nu avea bani în bănci, ci doar o datorie de 80.000 de euro la BRD, scadentă în anul 2033.

Vezi și Neașteptat! Cine este cea mai bogată femeie din România, cu o avere de peste 420 de MILIOANE de euro

Surpriză de proporții! Încă la butoanele BNR, dar și acționar la Borussia Dortmund, renumitul club german de fotbal

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare