sursa foto:  dfordelhi.in

Dezastru pentru H&M! De peste 40 de ani nu s-a întâmplat asta

Cunoscutul retailer se prăbușește! H&M traversează un adevărat dezastru financiar. De peste 40 de ani nu s-a întâmplat una ca asta.

Bloomberg informează că H&M trece prin una dintre cele mai dificile perioade din istoria companiei. Cel mai probabil, colosul va tăia dividendele anul viitor pentru prima oară din 1974, când a fost listat pe bursă.

Compania ar putea reduce dividendele cu 7,5% pentru anul fiscal 2018, potrivit estimărilor a 27 de analişti. În timp ce H&M a reuşit să-şi păstreze dividendele la 9,75 coroane în ultimii ani, este inevitabil ca suma să scadă.

Compania cu sediul în Stockholm se luptă cu tranziţia retailului către online şi reuşeşte cu dificultate să îşi convingă clienţii să vină în magazinele fizice. Lupta cu Amazon şi rivalii, precum Zara, a dus la creşterea produselor rămase pe inventar şi la „stricarea” bilanţului contabil al retailerului, informează zf.ro.

Vezi și Lovitură pentru români! Se cere modificarea tuturor contractelor la energie electrică! Ce ar urma să fie introdus în fiecare document

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare