guvern dancila

sursa foto:  dcnews.ro

Dezastru pentru Opoziție! Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, dinamitată! (surse)

Ar fi un dezastru pentru Opoziție! Totuși, ultimele informații care apar pe surse scot la iveală faptul că moțiunea de cenzură demarată împotriva Guvernului nu va trece.

Cu cât opoziția insistă mai mult cu scenariul dizolvării Parlamentului, cu atât șansele moțiunii de cenzură scad, au zis surse din conducerea PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

Sursele citate ne-au explicat ca PNL și USR vor după demiterea Guvernului ca politicienii să se întoarcă la popor prin dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri parlamentare anticipate în primăvară. Planul nr.1 al opoziției prevede că odată picat Guvernul Viorica Dăncilă, se vor purta negocieri în Parlament astfel încât să fie respinși doi premieri propuși și să i se permită șefului statului să dizolve Parlamentul după alegerile prezidențiale, procedura urmată de organizarea de noi alegeri parlamentare.

Numai ca parlamentarii nu vor sa-si piarda mandatele inainte de termen. Surse din conducerea PSD au zis STIRIPESURSE.RO ca sansele motiunii de cenzura scad din acest motiv si ca PNL si USR isi fac un mare deserviciu cand insista cu acest plan, pentru ca parlamentari tentati sa voteze motiunea de cenzura nu vor sa-si piarda mandatul.

Vezi și

EXCLUSIV Mesajul dat de pedofilul ucigaș când a pășit prima oară în România! Reacția companiei care l-a adus în țara noastră

EXCLUSIV Unde lucrează soția șefului de Poliție care ar fi amenințat-o pe mama Luizei – E procuror

EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare