sursa foto:  romaniatv.net

Dezastru! Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire

Lovitură dură pentru șeful Transelectrica! Se pare că acesta și-a falsificat diploma de absolvire a facultății

Marius Dănuţ Caraşol, preşedinte al Transelectrica, şi-a falsificat diploma de absolvire a facultăţii, deşi nu a finalizat niciodată studiile derulate la Universitatea Politehnica Bucureşti, scrie EduPedu.ro.

Marius Dănuţ Caraşol, Preşedintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie atât în CV-ul oficial, cât şi în Biografia publicate pe site-ul gigantului energetic pe care îl conduce că „este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti” scrie adevărul.ro

Un răspuns oficial al Universităţii Politehnica din Bucureşti, trimis la solicitarea Edupedu.ro, arată că Marius Dănuţ Caraşol nu a finalizat studiile.

Drept urmare, diploma de absolvire a UPB prezentată de Marius Dănuţ Caraşol este una falsă.

Sursele Edupedu.ro susţin că Caraşol ar fi urmat cursurile universităţii, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

Răspunsul UPB arată: „Diploma cu seria D, nr. 0286614, din 2005, nu a fost eliberată de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), Facultatea de Electrotehnică. Persoana menţionată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Contactat şi întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din Bucureşti, aşa cum scrie în CV-ul său public, Marius Dănuţ Caraşol a răspuns: „Nu pot să vorbesc, mulţumesc mult”. El a motivat că este într-o şedinţă.

Marius Dănuţ Caraşol a fost numit preşedinte la Transelectrica S.A. la sfârşitul anului trecut, în 21 decembrie. Mandatul i-a fost reînnoit în luna iunie 2019, pentru o perioadă de şase luni.

Marius Dănuţ Caraşol îşi ţine la secret salariul încasat din funcţia de preşedinte directorat la Transelectrica. Acesta este ascuns în declaraţia de avere.

Vești pentru mii de români! Ce se întâmplă cu tichetele de masă

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul Caracal: ‘Nu poate fi declanșată procedura specifică de verificare’

EXCLUSIV Lovitură pentru Dumitru Coarnă și polițiști! Semnalul care răstoarnă planurile șefului SNPPC

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare