sursa foto:  ampress.ro

Dezvăluire-bombă! Ce s-ar putea întâmpla cu vila Stelei Popescu

Dezvăluire incendiară! Fiica regretatei actrițe Stela Popescu, Doina Maximilian, s-a mutat acum un an şi trei luni în vila din zona Grădina Icoanei şi a avut numai necazuri cu instalaţiile sanitare.

Astfel, imobilul situat în buricul Capitalei ar putea ajunge curând la vânzare. Valoarea proprietăţii depăşeşte 300.000 de euro.

„Mă simţeam mai în siguranţă când era Stela lângă mine şi aveam cui să îi spun necazurile şi bucuriile mele”, a declarat fiica actriţei pentru Click!. În calitate de unică moştenitoare a bunurilor actriţei, Doina Maximilian a devenit proprietara unui bloc, a unei vile din Crevedia, a uneia în staţiunea 2 Mai şi a unui conac unde Regina Comediei a locuit până în ultima clipă a vieţii.

În vila din zona Grădina Icoanei, evaluată la peste 300.000 de euro, Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral masiv şi a fost găsită fără suflare chiar de fiica ei. Deşi s-a mutat imediat în casa părintească, Doina Maximilian a mărturisit pentru Click! că se gândeşte să-şi facă bagajele şi să plece cât mai repede din locuinţă.

„De când a murit Stela e o altă existenţă pentru mine, e totul mult mai apăsător. Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine. I-am făcut pomana de un an alături de familie şi de cei apropiaţi. Nu ştiu dacă o să stau în continuare în casa Stelei. E o locuinţă veche, are probleme cu instalaţia plus altele pe care prefer să nu le detaliez”, a declarat Doina Maximilian pentru Click!. La finalul anului trecut, Doina Maximilian spunea că s-a mutat în vila din zona Grădina Icoanei şi că totul e în regulă. Doina Maximilian e nepoata textierului Puiu Maximilian, soţul Stelei Popescu. Astfel, ea a fost înfiată de celebrul cuplu pe când avea 16 ani. Trăind într-un mediu artistic, nici nu e de mirare că Doina Maximilian a intrat în showbiz, fiind regizoare de succes.

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral masiv şi la 12 ore de la deces a fost găsită în casă chiar de fiica ei, Doina Maximilian.

Vezi și E oficial! ‘Visul’ Olguței Vasilescu, în linie dreaptă!

Toți cei ce dețin acest tip de carduri sunt vizați! Cum puteți rămâne fără bani

Vești proaste! Mii de angajați își vor pierde locul de muncă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare