sursa foto:  bzv.ro

Dezvăluiri din interior! PSD pregătește un nou proiect bombă

Europarlamentarul Cătălin Ivan a anunțat, vineri, pe Facebook, că se lucrează la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului, menționând că este important să existe o dezbatere internă.

„Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluție în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune și de direcție din ultimul timp”, a scris Ivan.

El a subliniat că propunerea noului proiect politic va fi prezentată curând public, fără să dea detalii despre cine susține această propunere.

„Foarte curând vom prezenta public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noștri, membri ai PSD. Vom analiza atunci câte din propunerile noastre vor fi bune și câte nu. Important este să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în fața instanței sau cum să-i ajutăm să se îmbogățească mai ușor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil. Unii se vor întreba, pe bună dreptate, cine suntem cei care vom prezenta acest proiect. Toate la momentul potrivit”, a mai spus Cătălin Ivan, potrivit Agerpres.

Vezi și Avertizări de proporții! Suntem lideri în UE, dar ca dezastru economic

EXCLUSIV! Dezvăluiri dintr-un minister important cu impact asupra tuturor românilor. Adevăruri nespuse până acum

Lovitură de teatru! Celebru milionar român pe punctul să-și piardă toată averea – despre cine este vorba și cum a ajuns aici

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare