sursa foto:  http://aarc.ro

Dezvăluiri incendiare! Ce cunoscut actor are pensie de „EROU” și apartament în București, ca revoluționar cu merite deosebite, deși nu s-a remarcat la Revoluție

Detaliu șocant! Unul dintre cei mai cunoscuți actori ai României are un apartament într-o vilă din București, ca revoluționar cu merite deosebite. Cu toate acestea, el nu s-a remarcat prin nimic la Revoluția din 1989.

Revoluția l-a prins în funcția de secretar de partid la Teatrul de Revistă. Imediat, Arșinel s-a dat cu poporul punând umărul la dărâmarea comunismului, la clădirea căruia ajutase din tinerețe. Astfel, Arșinel beneficiază de toate avantajele posibile pentru un revoluționar printre care o pensie de „erou” de 2.693 lei și un apartament de lux în Cotroceni cumpărat prioritar de la stat. Bine conexat, Arșinel încasează la 78 de ani, 26.853,5 lei lunar și a beneficiat și de un transplant preferențial de rinichi fără să facă nicio zi de dializă, scrie Cotidianul.

Potrivit declarațiilor de avere, Alexandru Arșinel deține și patru case de vacanță, la Sinaia, 2 Mai, Dolhasca și Crevedia. Pentru că e revoluționar care „s-a remarcat prin fapte deosebite în lupta pentru victoria revoluţiei”, acesta nu plătește nici impozite pe cele patru case de vacanță și nici pe apartamentul din Cotroceni.

Arșinel e contestat de Jean Ciochină, preşedintele Asociaţiei „Radio Libertatea 22“:  „Arşinel e un impostor, n-a avut nicio treabă cu revoluţionarii care au ocupat clădirea Radioului. A fost adus de acasă în după-amiaza de 22 decembrie 1989, a fost băgat pe o uşă din spate şi a vorbit câteva minute pe post. După aceea a plecat acasă. Nu se poate spune că a avut rol determinant“.

În 2015, când a fost întrebat cum explică faptul că este contestat de Asociația „Radio Libertatea 22”, marele actor s-a apărat: „E treaba lor dacă m-au contestat, sunt oameni şi oameni. Eu am fost primul care am vorbit din balconul de la Radio. Dosarul meu demonstrează că nu am văzut Revoluţia la televizor şi că am fost în focul evenimentelor. Nu eu am cerut certificat, cei de la asociaţie mi-au propus să trimită dosarul mai departe şi am zis: da, domnule, vreau să se ştie că nu am stat acasă”.

Vezi și Primarul Sectorului 1 face un anunț de proporții! Unde se vor muta două spitale de urgență din București

Lovitură de proporții pentru Antene! O vedetă și-a dat DEMISIA – ce politician o susține

ALERTĂ! Cu ce sunt CONTAMINATE conservele de ton – avertismentul unei asociații din România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare