sursa foto:  Instagram

Dinți de 850.000 de dolari. Extravaganța care contribuie la imaginea controversată a rapperului Kanye West

Dacă cetățenii de rând strâng cu greu câteva mii de lei pentru a-și efectua câteva lucrări dentare, iată că cei mai bogați aruncă sute de mii de dolari pentru a-și pune dinți dintr-un material extrem de costisitor.

În context este vorba despre Ye, rapperul cunoscut anterior sub numele de Kanye West, care pare să își fi adăugat o structură de titan la dinți. Ye a postat pe Instagram o fotografie în care își arată gura deschisă cu ceea ce pare a fi titan acoperit de un alt material. O a doua fotografie îl arată pe personajul Jaws din filmele lui James Bond „The Spy Who Loved Me” și „Moonraker”, care avea dinți de metal.

„Termenul tehnic este protetică fixă. Acestea sunt fixe și permanente. Acest lucru merge mult mai departe de fațete. Nu seamănă deloc cu nimic din ce s-a mai făcut până acum. Este stomatologie experimentală, ca să spunem așa. Acestea fiind spuse, nu i-au fost scoși dinții”, a declarat o persoană apropiată lui Ye, sub protecția anonimatului.

Procedura, care a creat o structură asemănătoare unei proteze dentare unică pentru dinții lui Ye, a costat 850.000 de dolari, potrivit persoanei. Protetica a fost concepută de Ye și de o echipă de dentiști și chirurgi esteticieni. Thomas Connelly, un dentist din Beverly Hills care a proiectat artă dentară personalizată pentru artiști și sportivi, a fabricat modelul care să i se potrivească lui Ye. „A fost o plăcere să lucrez cu Ye la fiecare etapă a procesului”, a declarat Connelly pentru Daily Mail.

Citește și: Adevărul despre milioanele de euro cu care se laudă influencerii! Sumele ar proveni din spălarea de bani a unor afaceriști!

Ye nu și-a înlocuit dinții

Pe rețelele sociale, oamenii s-au întrebat dacă Ye și-a îndepărtat dinții, unele titluri sugerând că Ye și-a înlocuit dinții. Tehnicianul dentar Naoki Hayashi, care ar fi lucrat la noua proteză, a postat pe Instagram o fotografie a unui articol care sugera că dinții au fost îndepărtați și înlocuiți cu proteze dentare. „Kanye West!!! Noua modă!!!”, a scris Hayashi. Ye are un istoric de schimbare a modelului dinților săi. El i-a spus lui Ellen DeGeneres în 2010 că și-a înlocuit rândul de jos al dinților cu diamante și implanturi de aur.

„Sunt chiar dinții mei adevărați. Mi-am înlocuit rândul de jos al dinților. Cred că există anumite lucruri pe care vedetele ar trebui să le facă”, a spus el, potrivit Digi24

Vezi și: Pagubă de peste 2,5 milioane de euro la o cramă cu vinuri de lux din Spania! Un fost angajat ar dorit să se răzbune

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare