sursa foto:  stirileprotv.ro

Doi foști miniștri tehnocrați, arătați cu degetul! „Am ajuns aici din cauza lor”

În luna noiembrie, fostul ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru, și cel al Sănătății, Vlad Voiculescu, dădeau un ordin comun care îi revolta pe părinții copiilor cu deficiențe severe.

Începând cu 1 martie, prin decizia foștilor miniștri tehnocrați, copiii cu deficiențe severe ar putea rămâne fără indemnizații pentru însoțitori.

Adele Chirică, fondatoarea Asociației pentru Dravei, al cărei copil suferă de respectivul sindrom, i-a criticat dur pe Pîslaru și Voiculescu.

Pîslaru & Voiculescu văd că au fost la protest aseară și au pus poze pe Facebook! Păi ia să vină și azi la protestul nostru, dacă tot am ajuns aici din cauza lor și le pare atât de rău și vor să ne ajute! Să  #rezist și când e vorba de „Handicapații” care rămân pe drumuri din cauza lor exclusivă, zic. Hai! La 10 va așteptam la protest. Sigur știți drumul amândoi!”, a scris Chirică pe Facebook, potrivit activenews.ro.

Aceasta a participat luni, 27 februarie, la ora 10.00,  la un protest organizat la Ministerul Sănătății, alături de alți părinți loviți de ordinul inuman al vechiului guvern.

Vezi și La un pas de a fi linșați! Ce s-a întâmplat la protestul anti-Guvern de duminică

Acuzații grave la adresa șefului Comisiei SRI, Adrian Țuțuianu! Cu ce l-ar avea la mâna DNA

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare