sursa foto:  jurnalistii.ro

Dumitru Coarnă: ‘A fost stabilit ca, începând cu data de astăzi, să fie revocate toate’

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a făcut astăzi un anunț extrem de important.

Din 17 august, în urma unei întrevederi a lui Dumitru Coarnă cu șeful IGPF, Liviu Bute, și cu șeful ITPF Timișoara, Giurea Tiberiu, s-a stabilit ca, de astăzi, toate delegările polițiștilor de la Sectorul Poliției de Frontieră Mehedinți la SPF-urile din Timiș să fie revocate.

În urma discuțiilor avute astăzi, 17 august 2020, cu șeful IGPF chestor de poliție Liviu Bute și cu Șeful ITPF Timișoara chestor de poliție Giurea Tiberiu, a fost stabilit ca începând cu data de astăzi 17 august 2020 să fie revocate toate actele administrative privind delegarea polițiștilor de la SPF-urile din județul Mehedinți la SPF-urile din județul Timiș”, a anunțat astăzi Dumitru Coarnă.

Vezi și

EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Mărturia cutremurătoare a unui legist: ‘Decedații COVID arată altfel decât tot ce am văzut în cariera mea

Șoc total! Dosar cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, clasat de DNA. Cercetările au fost făcute împreună cu OLAF și DLAF

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare