sursa foto:  Jurnal din Romania

După ce a aflat că Liviu Dragnea vrea s-o bage la pușcărie, Viorica Dăncilă a reacționat: Am toate documentele

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, o acuză pe Viorica Dăncilă, actualul președinte social-democrat, de fraude comise în perioada în care era europarlamentar.

În replică, Viorica Dăncilă a declarat că îi este frică doar de Dumnezeu şi de „măsurile împotriva românilor”.

„La şapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează”, a adăugat ea. 41 afişări Dăncilă, despre Dragnea: La şapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează „Bine, la şapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează. Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea. Nu mi-aş fi permis să fac aşa ceva, iar dacă exista o mai bună informare şi oricare dintre europarlamentari pot să confirme acest lucru, nimeni nu poate să redirecţioneze banii către un angajat, pentru că aceştia sunt direct direcţionaţi de către Parlamentul European. Există cinci sau şase firme care pot gestiona această direcţionare a fondurilor şi întâi achită toate obligaţiile către stat şi pe urmă merge la cel care beneficiază de acest contrat de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele. Nu îmi este frică. Îmi este frică doar de Dumnezeu şi de măsurile împotriva românilor (pe – n.r.) care vor să le ia aceşti oameni”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată cum comentează faptul că Liviu Dragnea o acuză de anumite fraude pe care le-a făcut alături de o consilieră din Parlamentul European.

Întrebată de ce crede că Dragnea a luat mai multe măsuri împotriva ei în utlima perioadă, preşedintele PSD a spus: „Nu înţeleg de ce toţi şi-au ales ţintă o femeie-premier. Nu înţeleg, dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu mi-e frică de niciun control, nu am încălcat Constituţia, aşa cum fac alţii”.

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în dosarul de la Curtea de Apel Bucureşti în care contestă noua conducere PSD, stabilite la Congres. Fostul lider PSD a depus la instanţă mai multe cereri, între care şi cea privind CJUE, următorul termen fiind în 31 octombrie.

Vezi și

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare