sursa foto:  gandul.info

După ce s-a aflat de conexiunea dintre Liviu Dragnea și un lider USR-PLUS, un fost șef ANAF intră la rupere: E de porc

După ce s-a aflat de conexiunea dintre Liviu Dragnea și un important lider USR-PLUS, un fost șef ANAF a dat cărțile pe față.

Vezi și Unul dintre liderii USR-PLUS, abonat la banii publici! Conexiune cu Liviu Dragnea

Sebastian Bodu dezvăluie pe pagina de socializare, după ce s-a aflat de legătura dintre fostul lider PSD și Dragoș Pîslaru, europarlamentar USR-PLUS, că „acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de comision”,

„Firma lu Dragoș Pîslaru, fost ministru tehnocrat și actual europarlamentar PLUSR, a realizat strategia de dezvoltare a județului Teleorman, condus pe atunci de Liviu Dragnea, precum și a orașului Slatina, pe vremea când primar era Darius Vâlcov, aceștia fiind și cei care i-au semnat contractul, în 2010.

Așadar avem un salvator al României, speranță a “Dreptei”, care câștigă contracte cu institutii conduse de cei pe care îi înjură. Cum ar veni, seara salvează țara de penali pe fb, iar ziua încheie contracte cu ei. Acum sper că nu credeți că la CJ Teleorman sau la Primăria Slatina se câștigau pe bune contractele publice, că e de porc. Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de “comision”. De asemena, înjurăm Teleormanul și sudul, in general, pentru că sunt subdezvoltate, iar votanții sunt medievali, nu au dinți și ne trag în jos, dar aflăm că strategia de “dezvoltare” o făcea un pluserist.

Hai, că e bună și Antena 3 la ceva, aflăm chestii noi direct de la invitații pluseriști. Atât!?

P.S.

Tot cam pe vremea aia, pluseristul Dan Bârnă făcea ghidul de comunicare al gestionarii dosarelor MAI privind integrarea europeană, minister condus de “penalul” Radu Stroe. Ghidul a constat in…modul de tipărire a unor fluturași, iar valoarea contractului a fost de…220.000 euro”, precizează, pe Facebook, Sebastian Bodu.

Vezi și Rareș Bogdan, precizare de ultimă oră pentru Bugetul.ro: Nu e adevărat!

Unul dintre liderii USR-PLUS, abonat la banii publici! Conexiune cu Liviu Dragnea

Vești despre tichetele de vacanță! Propunere care ar putea schimba regulile

EXCLUSIV Cât ar putea sta, de fapt, Liviu Dragnea la pușcărie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare