sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Episod jenant cu Vlad Voiculescu în prim-plan! La o conferință pe tema cancerului, ministrul a vorbit de pandemie

Episod jenant cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în prim-plan! La o conferință pe tema cancerului, șeful Sănătății a vorbit despre pandemie și măsurile luate de România în acest context.

Într-o întâlnire on-line cu omologii europeni, acesta a fost prins nepregătit, motiv pentru care a invocat probleme tehnice. Ulterior, când i s-a dat din nou cuvânt, a greşit tema dezbaterilor, scrie Știripesurse.ro.

Miniștrii sănătății ai statelor membre au dezbătut într-o reuniune informală, pe data de 16 martie, Planul european de combatere a cancerului. Toţi miniştrii prezenţi au susţinut scurte prelegeri pe această temă, prezentând eforturile naţionale. Doar Vlad Voiculescu a abordat tema combaterii pandemiei, care urma să fie dezbătută, de fapt, într-o altă şedinţă, în a doua parte a zilei.

Ministrul Sănătăţii din Portugalia a prezidat reuniunea, în contextul în care Portugalia deține președinția rotativă a Conisliului UE.

Vezi și

EXCLUSIV Marele plan al lui Clotilde Armand și al USR-PLUS-ului! Ce se ascunde în spatele răsunătoarelor execuții publice

EXCLUSIV Etnia persoanei care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern nu i-a interesat pe procurori, deși inculpatul este acuzat de antisemitism!

Emil Boc atrage atenția asupra unei crize economice de proporții: ‘E cea mai mare provocare a secolului în care trăim. Suntem cam la limită’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare