sursa foto:  dcnews.ro

Eugen Tomac, atac dur la adresa alianței PNL – USR PLUS: ‘Lăsați-ne cu ipocrizia asta și salvarea Bucureștiului’

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, îi avertizează de un posibil eșec pe cei de la USR PLUS și PNL în lupta pentru câștigarea Primăriei Capitalei.

„Cine consideră eşecul lor vina noastră n-a înţeles absolut nimic (…). Le-am solicitat personal liderilor PNL şi USR să facem front comun şi să adunăm voturile necesare. Nici că le-a păsat. Ei şi-au văzut de drum, iar astăzi, deşi au decis că nu vor PMP în alianţă, ne atacă în mod disperat şi ne acuză în cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovaţi”, a scris Tomac, marţi, pe Facebook.

El îi mai acuză pe liderii PNL şi USR de ipocrizie.

„Am avertizat de la început: nu ne subestimaţi! Când USR nu ştia cum să scape de candidatura lui Nicuşor, noi am fost acolo unde trebuia, iar toţi cei care azi îi plâng de milă îl împingeau pe scări. Lăsaţi-ne cu ipocrizia asta şi salvarea Bucureştiului”, a mai scris, printre altele, liderul PMP.

Citește și:

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Contract ‘bombă’ de 45 milioane de euro. Nume grele implicate în cursa pentru bani

Audio. Înregistrări-bombă: Șantaj, mită și trafic de influență în PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare