sursa foto:  PSnews

Eugen Tomac face un apel către votanții USR! ‘Am putea scrie istorie pentru aceasta țară’

Președintele PMP – Eugen Tomac face un apel către votanții USR și liderii Alianței USR- PLUS, să îl susțină pe Theodor Paleologu în cursa pentru Președinția României.

 

”Paleologu în turul doi

Încă din prima clipă, Theodor Paleologu a subliniat că intrarea în cursa pentru prezidențiale a lui Dan Barna este nepotrivită pentru electoratul pe care îl vizează, catalogând decizia drept o eroare de casting pentru liderii USR și PLUS.

În primul rând, pentru că nu are suficientă experiență pentru această poziție în statul român.

Evaluarea lui Theodor Paleologu s-a dovedit a fi extrem de corectă, cu atât mai mult cu cât în spațiul public au apărut dovezi care îl vulnerabilizează și mai mult pe candidatul Dan Barna.

Candidatul USR-PLUS nu se ridică la nivelul așteptărilor electoratului pe care îl vizează, acești oameni idealiști își vor îndrepta votul către un candidat fără probleme de integritate, cu experiență politică și diplomatică relevantă și cu un profil intelectual bine conturat. În mod cert, Theodor Paleologu este cel mai curat, mai onest și mai pregătit candidat înscris în această competiție electorală.

Ne găsim într-un moment important al campaniei electorale. Fac un apel către votanții USR și liderii Alianței USR- PLUS, să îl susțină pe Theodor Paleologu în cursa pentru Președinția României.

Dacă Dan Barna, un om nou în politică care a făcut mari progrese, dorește în mod real să demonstreze că are capacitatea de a pune interesul țării mai presus de interesul personal sau de grup ar accepta să vină lângă Paleologu. Atunci, în mod sigur, Dăncilă neconflictuala nu va intra în turul doi și am putea scrie istorie pentru aceasta țară”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Vezi și

Vești uriașe -Aceste persoane vor fi scutite de impozit

Atenție! Ce se întâmplă cu valoarea acestor tichete

Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare