sursa foto:  Bugetul.ro

EXCLUSIV | Prețuri amețitoare la Untold Dubai pentru o simplă bere! Ce sume colosale au plătit vedetele pentru mâncarea și băutura de la festival

Sume colosale la Untold Dubai! Festivalul care a atras mii de participanți a avut prețuri pe măsură. Cine a avut să-și cumpere o simplă bere a plătit cât ar fi dat în România pe un bax! Bugetul.ro vă prezintă toate detaliile din spatele distracției la care au participat o mulțime de vedete, dar și sumele exacte pe care le-au plătit pentru consumația lor. 

În perioada 15-18 februarie, festivalul care a înnebunit Clujul a ajuns și în Dubai, pentru prima ediție. Spre deosebire de anii anteriori, Bogdan Buta s-a retras din proiect, dat fiind faptul că este cercetat pentru acuzațiile de sex cu băieți minori. (VEZI AICI DETALII). Cu sau fără Buta, Untold a mers mai departe și a atras o mulțime de vedete, printre care se numără: Theo Rose, Anghel Damian, Codin Maticiuc, Mihai Petre, Iulia Vântur, Cătălin Botezatu, Alina Eremia, Inna și mulți alții.

Evenimentul a avut loc la Expo City Dubai și a reunit mai bine de 185.000 de participanți. Prețul unui bilet a variat, în funcție de loc. De exemplu, un bilet pentru acces general a costat 184 de euro, respectiv 917 lei, iar un bilet la VIP a fost de 526 euro, peste 2.600 de lei! Biletele de avion, cazarea și alte elemente au fost achitate separat de fiecare.

CITEȘTE ȘI: Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția! Ce se întâmplă cu Untold

Prețuri de infarct la Untold Dubai

Pe deviza „mâncarea-i fudulie, băutura-i temelie”, să bei la Untold Dubai a costat mai mult decât să mănânci! Bugetul.ro vă prezintă, în exclusivitate, care au fost prețurile cerute pentru cei care au venit la festival. Prețurile au fost în dirham, dar vă arătăm care este valoare lor în lei, calculat la cursul BNR în această perioadă:

  • o simplă bere la pahar de plastic a costat 75 de lei;
  • un energizant: 50 de lei;
  • o votca: 100 de lei!!!;
  • un suc: 38 de lei, la doză mică;
  • o cafea: 31, 25 de lei.

Așa cum am menționat anterior, mâncarea pare să fie mai ieftină decât băutura la Untold Dubai. O pizza, de exemplu, costa aproape 70 de lei. Pe de altă parte, o mâncare de pui, cu cartofi în sos, costa cât o cafea, respectiv 31,25 de lei.

Cât a costat, în total, distracția din Dubai? Un bilet de avion de la București, de exemplu, dus-întors spre Dubai, este în jur de 900 de lei. La această sumă, se adaugă și cazarea, încă aproape 2.500 de lei. Adăugând și un bilet de 917 lei și, să spunem, o cafea pe zi și câte o pizza, suma depășește clar 4.500 de lei!

CITEȘTE ȘI: UNTOLD a scris istorie anul acesta! Câți bani au rămas la Cluj după festival

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare