sursa foto:  jurnalistii.ro

EXPLOZIV! Compromisul făcut de Iohannis cu Dragnea! De ce l-a acceptat pe Tudose premier atât de ușor

Acceptarea cu atâta ușurință de către președintele Klaus Iohannis a lui Mihai Tudose, ca premier, a surprins majoritatea oamenilor. Mulți se așteptau ca șeful statului să cugete o perioadă la propunerea de prim-ministru a PSD, ba chiar ca Iohannis să-l refuze pe Tudose.

Jurnalistul Dan Tapalagă face o dezvăluire incendiară într-un editorial publicat pe HotNews.ro. Tapalagă susține că numirea lui Mihai Tudose ca premier este rezultatul unui compromis făcut între Klaus Iohannis și șeful PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit ziaristului, cei doi s-au unit pentru a-l împiedica pe Victor Ponta să ajungă la conducerea Guvernului. Mai mult, Tapalagă afirmă că Iohannis i-a transmis lui Dragnea din timp că nu va accepta un alt premier în afară de Tudose.

„Desemnarea lui Mihai Tudose, om cu mai multe conexiuni în sistem decât predecesorul sau, Sorin Grindeanu pare să fie rezultatul unui compromis între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. Potrivit unor informații obținute de HotNews.ro, președintele Iohannis i-a transmis din timp liderului PSD că nu va accepta alt premier în afară de Tudose. Așa s-ar explica de ce nici una din cele cinci nume din partid luate în calcul pentru funcția de premier n-a acceptat să intre într-un joc fără șanse de câștig. Ar fi participat, de fapt, la o farsă.

Știu că în acest moment pare greu de digerat și de înțeles ideea că președintele Iohannis și Dragnea ar avea motive să ajungă la vreo înțelegere. Dar acest motiv există iar el a intervenit pe parcurs, după ce Dragnea a declanșat atacul la guvernul Grindeanu. Inamicul comun din cauza căruia cei doi s-au văzut nevoiți să colaboreze se numește Victor Ponta.

Dacă Grindeanu supraviețuia moțiunii de cenzură, Ponta conducea azi de facto guvernul și în scurt timp îi sufla partidul lui Dragnea. S-a vazut in cele cateva zile cat de dur joaca fostul premier, l-am vazut din nou la treaba in incercarea de a-si neutraliza marele rival. Politician cu experienta si fara scrupule, Ponta i-ar fi putut ridica presedintelui Iohannis probleme serioase pe viitor”, scrie Dan Tapalagă, pe HotNews.ro.

Vezi și Noi dezvăluiri șocante despre Mihai Tudose! Încă o pată pe obrazul SRI

Dezvăluiri de proporții! Ce urmărește Dragnea prin numirea lui Mihai Tudose în funcția de premier

Informații incendiare! Unde lucrează soția lui Mihai Tudose, propunerea de premier a PSD? Contracte uriașe cu STATUL

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare