sursa foto:  Facebook

Familia Regală Britanică a anunțat decesul marți seara! Soțul lui Lady Gabriella Windsor, a murit la vârsta de 45 de ani

Palatul Buckingham a anunțat că Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor, a decedat subit la vârsta de doar 45 de ani.

Thomas Kingston amintit ca fiind un bărbat care a luminat viețile tuturor de Lady Gabriella Windsor, fiica prințului și a prințesei Michael de Kent. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat că Regele și Regina au fost informați despre moartea lui Thomas și se alătură prințului și prințesei Michael de Kent și tuturor celor care l-au cunoscut în durerea unui membru foarte iubit al familiei. În special, Majestățile Lor își trimit cele mai sincere gânduri și rugăciuni Gabriellei și întregii familii Kingston.

Thomas, un creștin devotat care a lucrat cândva ca negociator de ostatici la Bagdad, a fost găsit mort la o adresă din Gloucestershire duminică seara. La fața locului au fost chemate serviciile de urgență la scurt timp după ora 18.00. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că moartea nu este tratată ca suspectă și va fi pregătit un dosar pentru medicul legist.

Citește și: Regele Charles are planul funerar făcut. Operațiunea care va anunța decesul monarhului bolnav de cancer poartă numele unui pod celebru

O declarație emisă în numele Lady Gabriella, părinții lui Kingston, Martin și Jill Kingston, și surorile sale, Joanna Connolly și Emma Murray, la ora 18:00, a spus că, cu cea mai profundă durere anunță moartea lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate. Potrivit declarației, Tom a fost un om excepțional care a luminat viața tuturor celor care l-au cunoscut, iar moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie. Aceștia cer să le fie respectată intimitatea în timp ce plânge decesul lui Thomas.

Prințul Michael de Kent (n. 4 iulie 1942) este membru al casei regale britanice, nepot al regelui George al V-lea și al reginei Mary și văr al reginei Elisabeta a II-a. Prințul Michael de Kent are îndatoriri regale oficiale, reprezentând-o pe regină la unele evenimente din cadrul Commonwealth, în afara Regatului Unit.

Cine este Lady Gabriella

Lady Gabriella, cunoscută sub numele de Ella, și fratele ei mai mare, Lord Frederick Windsor, au crescut într-un apartament din Palatul Kensington. În prezent pe locul 56 la tron, Lady Gabriella a studiat literatura comparată și studii hispanice la Universitatea Brown din Rhode Island, în Statele Unite, înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru a-și continua studiile la Universitatea Oxford, obținând un master în antropologie socială în 2012.

Cântăreață talentată, ea a lansat două melodii în 2020 pentru a strânge bani pentru Fundația Playing for Change, o organizație caritabilă care promovează schimbarea pozitivă prin muzică. Domnul Kingston, care s-a născut pe 22 iunie 1978, a venit de la începuturi mai umile. Tatăl său, Martin, a fost educat la un nivel secundar modern înainte de a se bucura de o carieră de mare succes ca KC, specializat în dreptul urbanismului. Avocatul, care locuiește în Kemble, Glos, și-a anunțat retragerea de la No5 Chambers în ianuarie 2020, scrie The Telegraph

Vezi și: Regele Charles, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere și încurajare”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare