sursa foto:  Facebook

Regele Charles, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere și încurajare”

După ce a fost diagnosticat cu cancer, Regele Charles a transmis un mesaj tuturor, în semn de mulțumire pentru mesajele de susținere pe care le-a primit.

Regele Charles a transmis un mesaj emoționant după ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul a adresat printr-un comunicat transmis publicității, cele mai sincere mulțumiri persoanelor care i-au transmis mesaje de susținere, după aflarea tragicului diagnostic.

„Doresc să vă mulțumesc din suflet pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine primite în ultimele zile.
După cum vor ști toți cei afectați de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere și încurajare.
Este la fel de încurajator să aud cum partajarea propriului meu diagnostic a ajutat la promovarea înțelegerii publice și la lumina muncii tuturor acelor organizații care sprijină bolnavii de cancer și familiile lor din Marea Britanie și din lumea largă. Admirația mea de-o viață pentru grija și dedicarea lor neobosită este cu atât mai mare ca urmare a propriei mele experiențe personale”, a transmis Regele Charles

Citește și: Vești cumplite de la Palatul Buckingham! Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer! Ce urmează pentru Regele Angliei!

Regele Charles, înlocuit de la tron de fiul său William

Clarvăzătoarea Carmen Harra a transmis că a anunțat de mai multă vreme într-una din cărțile sale că șederea monarhului în fruntea Casei Regale a Marii Britanii va fi una tranzitorie, pentru a-i face loc fiului său, William. În opinia sa, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple în următoarele luni.

„Eu am spus că el nu domnește decât foarte puțin. Foarte puțin. El are o cumpănă de viață între 75 și 76 de ani. Ia vedeți câți ani are el acum! Are o perioadă foarte grea. O să ia fiul său conducerea. Eu am spus în prima mea carte despre asta, acum vreo 20 și ceva de ani. Va veni William. Am scris că Regina urma să moară și am spus că persoana care o urmează nu este neapărat Charles, în ideea că Charles este atât de tranzitoriu, că are o domnie scurtă de parcă nici n-ar fi fost.

Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron, pentru că anul ăsta e un an karmic. Anul ăsta aduce toate surprizele Pământului pentru noi, mai ales în ceea ce privește politica, cu tot ce vrei și ce nu vrei, de la America până în Rusia, în Asia„, a transmis Carmen Hara

Vezi și: Prințul William, primul mesaj despre Regele Charles. Gestul pe care l-a făcut Alteța Sa, la o strângere de fonduri cu Tom Cruise

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare