Fiica fostului președinte vinde măști! Ce prețuri au și cum merge afacerea Elenei Băsescu

Elena Băsescu s-a reprofilat! Fiica cea mică a fostului președinte al României a decis că este momentul să facă o schimbare.

Concret, mezina familiei Băsescu a decis să vândă măști de protecție împotriva coronavirusului. Acestea sunt destinate în special copiilor și costă între 32 și 48 de lei. Potrivit site-ului magazinului ei, există 8 tipuri de măști și se pare că acestea au chiar 4 straturi de protecție, notează libertatea.ro.

”Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore.

În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism.”, a fost mesajul postat pe pagina personală de Facebook a fostului europarlamentar, Elena Băsescu.

Elena Băsescu a anunțat aceste măști în ziua în care România a anunțat un procent ridicat de teste pozitive. Mai exact 269 din 4.800 de teste au fost pozitive, adică aproape 6%.

Vezi și

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

S-a dat Ordin! Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare