sursa foto:  psnews.ro

Florin Cîțu anunță o nouă victorie pentru România: ‘Am reușit imposibilul! Am spus din prima zi de mandat că o economie liberală, o economie care produce bunăstare pentru toți românii’

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că s-a reușit ”imposibilul”: ”Am arătat că e posibil să crești investițiile chiar dacă economia trece prin cea mai mare criză economică din ultima sută de ani”.

”Am reușit imposibilul!
În 2020 investițiile nete în economie AU CRESCUT!
Am spus din prima zi de mandat că o economie liberală, o economie care produce bunăstare pentru TOȚI românii, se bazează pe investiții.
Anul trecut am arătat că e posibil să crești investițiile chiar dacă economia trece prin cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.
Investițiile au fost cele care au permis plata salariilor crescute din sectorul bugetar la timp, plata pensiilor crescute la timp, plata șomajului tehnic pentru 1.4 milioane de români. Dar mai ales investițiile au fost cele care au menținut locurile de muncă și, astfel, România a avut cea mai mare creștere economică din UE.
O economie liberală încurajează și susține investițiile. În 2021 accelerăm lucrurile, iar investițiile susținute de buget cresc cu peste 8 miliarde lei, la un nivel record din ultimii 30 de ani, de 62 miliarde lei.
România, în sfârșit, merge în direcția bună pentru toți românii”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „ROMÂNIA ns INSTITUTUL NAȚIONAL DESTATISTICĂ www.insse.ro COMUNICAT DE PRESĂ Nr. 56 10 martie 2021 Domeniul: Investiții INVESTIȚIILE NETE REALIZATE ÎN ECONOMIA NAȚIONALĂ ÎN ANUL 2020 -date provizorii- În anul 2020 investițiile nete realizate în economia naÈională au însumat 106195,3 milioane lei, în creștere cu 0,1%, comparativ cu anul 2019.”

Citește și: 

S-au confirmat sursele Bugetul.ro! ‘Adierea de PSD’ din USR a prins o funcție-cheie! Din echipa Barna ajunge la Ministerul Muncii!

Lovitură! Parlamentul a respins definitiv acest beneficiu pentru medicii din linia întâi în lupta cu COVID-19

SURSE DNA ar fi descins la ANPC! Procurorii fac verificări pe modul în care s-au făcut detașările în posturile-cheie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare