sursa foto:  florin citu

Florin Cîțu reacționează după decizia CCR privind dublarea alocațiilor: Nici o cheltuială bugetară nu poate fi aprobată fără stabilirea sursei de finanţare

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a reacționat dur la decizia CCR privind dublarea alocațiilor. Acesta atenționează CCR că alocațiile nu pot fi dublate fără să existe o sursă de bani, sursă care trebuie să apară în legea votată în Parlament. 

„Marcel Ciolacu, acum din întâmplare în funcția de Președinte al Camerei Deputaților, ȘANTAJEAZĂ public guvernul României! Din funcția de Președinte al CD, Marcel Ciolacu, cere guvernului să nu respecte Constituția României.

Cât tupeu. Câtă ipocrizie. Întârzie voit legea care salvează vieți în Romania sub pretextul că încalcă drepturi fundamentale ale romanilor iar în același timp santajeaza în cel mai mizerabil mod guvernul României.

Tupeul socialiștilor este fară margini. Amenință public- ori dublați alocațiile ori vă „mătur”.

SANATAJ pe față.

Credeți că Președintele CCR vă ieși public să-i spună că împinge guvernul la neresepctarea Constituției? Niciodată. „misery loves company” Constituția României este foarte CLARĂ când vine vorba de bugetul public.

Art. 138 – Bugetul public naţional

(5) Nici o cheltuială bugetară nu poate fi aprobată fără stabilirea sursei de finanţare.

Legea trecuta prin Parlament, cu votul lui Ciolacu, NU ARE STABILITĂ sursa de finanțare. Punct. Nu mai exista discuții aici.

Socialiștii trebuie să-și asume public că au votat o lege NECONSTITUTIONALA și să le ceara scuze românilor penntru că i-au mințit. Rămâne o singura întrebare: care este pedeapsa pentru cel care ȘANTAJEAZĂ public guvernul României?

#RomaniiTrebuieSaStie”, scrie Cîțu pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Lovitură devastatoare pentru Academia Română! Sume de bani încasate într-un mod de-a dreptul șocant

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare