sursa foto:  psnews.ro

Florin Cîțu: Vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit

Florin Cîţu a afirmat, joi seară, la prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă că ”Guvernul liberal face din nou diferenţa” şi a prezentat din timp, într-un mod transparent, planurile pentru viitorul României.

”Conturile sunt pregătite, să vină banii”, şi-a început Cîţu discursul.

”PNL este singurul partid care prin acest program face o declaraţie publică fermă că drumul României este doar alături de UE şi de aliaţii noştri nord-atlantici”, a afirmat Cîţu.

Acesta susţine că ”este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase”.

”În acelaşi timp a sosit momentul ca toată clasa politică să înţeleagă că românii nu mai pot fi cumpăraţi cu promisiuni mincinoase: vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”, a mai afirmat Cîţu.

Ministrul Finanţelor Publice susţine că Programul de guvernare al PSD ”nu duce România spre Uniunea europeană”.

De asemenea, Cîţu a afirmat că PNL nu lasă pe nimeni în urmă.

”E momentul ca românii să compare foarte serios ofertele politice”, a mai declarat Cîţu.

”Sunt convins că PNL va guverna şi după alegeri, iar în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis vom face România liberală”, a încheiat Cîţu.

Citește și:

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare