sursa foto:  cugetliber.ro

Florin Roman îl taxează dur pe Dacian Cioloș și îl compară cu Liviu Dragnea: ‘Speram să nu mai trăiesc un astfel de moment’

Liderul deputaților PNL Florin Roman a lansat un atac extrem de dur la adresa copreședintelui USR Dacian Cioloș. 

„Suntem obligaţi ca politicieni să ţinem cont de votul românilor, care au spus că vor o guvernare de dreapta în jurul PNL, alături de USR şi UDMR, că ne place nouă, sau nu!”, afirmă Florin Roman, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El spune că a „tăcut pe acest subiect” crezând că se va discuta „civilizat, în baza rezultatelor”, şi că „negocierile nu se fac atacând public prezumtivii aliaţi”.

„Gestul domnului Cioloş care consideră că este îndreptăţit să spună că el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci şi unul similar cu ce a făcut Dragnea! Am trăit acel moment în care deşi am fost desemnat de PNL să ocup preşedinţia Comisiei de Administraţie Publică, am aşteptat un an şi o decizie a CCR, pentru a primi ce mi se cuvenea. Atunci, Dragnea a spus: Da, este locul PNL dar nu cu…Roman! Speram să nu mai trăiesc un astfel de moment şi din păcate, văd un gest similar la Dacian Cioloş. Din acest motiv, am propus împreună cu Dan Motreanu ca în negocierile viitoare să fie clar stipulat că noi nu ne implicăm în numirile USR, dar şi viceversa e valabilă!”, adaugă Roman.

El mai spune că speră că reprezentanţii USR vor înţelege că „nu pot fi puse sub semnul îndoielii nici cele 10 procente în plus ale PNL, nici ponderea de 55% a PNLîn prezumtiva coaliţie de dreapta”.

„Doar prin buna credinţa şi respectarea voinţei românilor putem construi împreună! Astfel de gesturi de agresiune nu fac bine dreptei şi netezesc calea PSD spre guvernarea unei Românii pe care pur şi simplu a nenorocit-o!”, scrie Roman, conform news.ro.

Citește și:

USR-PLUS copiază PSD-ul! Primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, a dat ‘copy-paste’ la serviciul implementat de Daniel Florea, fost edil PSD

Super veste pentru români! Compania Tesla, deținută de miliardarul Elon Musk, vine în România și face angajări

EXCLUSIV Un greu al Sistemului revine la butoane? Fostul șef ‘Doi și-un sfert’ ar putea ajunge la IGPR!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare