sursa foto:  aktual24.ro

Gabriel Oprea mai are doar o șansă! Anunțul făcut de jurnalista Emilia Șercan

O adevărată lovitură primită, zilele acestea, de fostul ministru al Afacerilor Interne și al Apărării, Gabriel Oprea! Fostul vicepremier mai are o singură șansă.

Anunțul a fost făcut de jurnalista Emilia Șercan. Pe pagina de socializare, Șercan a dezvăluit că Oprea a pierdut procesul prin care dăduse în judecată Ministerul Educației și Guvernul României, după ce i-a fost retras titlul de doctor.

Potrivit Emiliei Șercan, Gabriel Oprea mai are o singură șansă: câștigarea recursului care se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Gabriel Oprea, tatal tuturor impostorilor academici din Romania, a pierdut, pe fond, acum trei zile procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul de doctor. Ordinul de retragere a titlului de doctor fusese semnat de ministrul Mircea Dumitru pe data de 1 septembrie 2016. Eu publicasem ancheta despre teza de doctorat plagiata a lui Oprea pe 1 iulie 2015. Mai urmeaza recursul, care se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa in contenciosul administrativ este greu de intors in recurs o decizie data pe fond. Asa ca, ramane cum am stabilit: Gabriel Oprea, #doctorinimpostura”, a scris Șercan.

Vezi și EXCLUSIV! După revocarea Laurei Codruța Kovesi, DNA confirmă articolul publicat de Bugetul.ro!

Sancţiuni drastice pentru cei care îşi modifică apartamentul şi nu anunţă asociaţia: Ce amendă poţi încasa

SURSE! Cărui greu din Poliție i s-ar pregăti debarcarea – Numele său apare și în scandalul polițistului-pedofil

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare