sursa foto:  arq.ro

Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali a făcut o donație impresionată pentru Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Mai mult, în această perioadă, latifundiarul din Pipera i-a chemat pe bolnavii de cancer să se trateze gratuit la clinica sa.

Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat, pentru Cancan, Gigi Becali.

Conform sursei citate, astfel, la „Matei Balș”, a ajuns un camion de produse pe care Gigi Becali le-a donat fără nicio pretenție.

Totodată, chiar dacă România a intrat în stare de urgență, patronul FCSB-ului a avut un mesaj pentru bolnavii de cancer.

Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic. Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, a mai spus omul de afaceri.

Vezi și

În plină isterie de coronavirus, Protecția Consumatorului cere 3 măsuri urgente: Amânarea plății facturilor la utilități și a ratelor bancare, precum și amânarea executărilor silite

Dosarul Ayahuasca: Decizie surprinzătoare pentru Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne

LIDL confirmă mutarea fără precedent dezvăluită de Bugetul.ro: S-a întâmplat în circa 70 de magazine

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare