sursa foto:  cotidianul.ro

Ieșire fără precedent a polițiștilor la adresa șefului de la Interne: ‘Poate îşi dă două palme în oglindă ministrul Vela’

După ce doi agenți au fost rupți în bătaie în localitatea Călina, județul Vâlcea, de un clan țigănesc, sindicaliștii lansează un atac dur la adresa ministrului Marcel Vela.

Sindicatul Europol scrie, pe pagina oficială, că „poate își dă două palme în oglindă ministrul Vela”, după ce a cerut ca polițiștii să se poarte mai frumos cu cetățenii.

„UPDATE! Agesorii au fost prinși pe raza județului Olt!

Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii au îndreptat pistoalele înspre politisti iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!

Poate isi da doua palme in oglinda ministrul Vela si incepe sa discute despre adevăratele probleme ale sistemului, nu despre „rebrenduirea” Poliției Române. Nu de alta, dar pana sa dam „frumos” pe sticla, am vrea sa rămânem în viața dupa fiecare schimb de munca”, scrie Europol.

Vezi și EXCLUSIV ‘Moștenire’ de la Guvernul PSD! Omul din spatele lui Marcel Vela, fost consilier personal al lui Carmen Dan și Mihai Fifor

EXCLUSIV Cât costă dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare