sursa foto:  realitatea.net

Ieșire furtunoasă a lui Oreste, după ultimele acuze care i se aduc! ‘Răspuns la mizerie’

După ce în presă au apărut informații conform cărora Oreste Teodorescu ar fi fost interzis la Realitatea TV din cauză că ar fi prezentat, în emisiunea lui Rareș Bogdan, cazul fostului senator PSD Traian Rece și că ar fi fost momit cu bani, jurnalistul a ieșit la atac.

Bugetul.ro l-a contactat pe Oreste, pentru a-i cere un punct de vedere cu privire la aceste acuzații, iar ziaristul ne-a redirecționat către o postare pe care a făcut-o pe Facebook.

<<Așa comentez mizeria: ”Răspuns la mizerie…

…când te duci la Moscova sa negociezi tezaurul României pentru un grup de interese oligarhic și cu ramificații in fostul KGB, când te ascunzi intr-un oraș îndepărtat sub pulpana unui băiat deștept de la GRU de frica unor Tepe pe care le-ai administrat unor băieți de la Mossad, nu prea poți sa pozezi in mare patriot roman și te folosești de Brandul unei televiziuni preluate ciudat, in nume personal…deocamdată atât..”>>,   a precizat Oreste, pentru Bugetul.ro.

Amintim că Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au fost interziși la Realitatea TV, de către conducerea editorială a postului patronat de către Cozmin Gușă, iar, în semn de solidaritate față de aceștia, Rareș Bogdan și-a anunțat demisia.

Vezi și Protestatarii #Rezist au dat alarma, după ce Rareș Bogdan a părăsit Realitatea TV! Cine va mai fi interzis la postul lui Cozmin Gușă

Avertisment pentru toți românii! Operatorii de telefonie mobilă trag un semnal de alarmă

Surpriză! Cine este Mircea Drăghici, propunerea PSD la Ministerul Transporturilor și ce avere are acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare