sursa foto:  evz.ro

Ingrid Mocanu desființează schimbările anunțate de PSD: ‘Au scuipat în față alegătorii PSD, vor electoratul hastag’

Avocata Ingrid Mocanu atacă dur PSD. Aceasta desființează schimbările anunțate de PSD în strategia partidului. 

„Deci PSD – ul lui Dăncilă și Oprișan (care a scăpat de pușcărie pentru că i s-a strămutat dosarul în Ardeal și pentru că niște experți au avut curajul nebun de a-și face treaba, cu riscul libertății lor) susțin că mesajul potrivit pentru PSD ar fi ”trăiască secu” și ”trăiască haștagul”.

Adică milioanele de alegători ai lor de duminică (23% sunt multe milioane) au fost scuipați în față, căci ei cică vor electoratul haștag… pentru care au și guvernat timp de 2 ani jumate.

Adică nu impotența lor politică, nu prostia agramată a Vioricăi și ticăloșia lui Tu-Dorel ori lașitatea lui Tăriceanu au determinat eșecul lor, ci Dragnia și lipsa de colaborare cu Secu.

Procentul PSD cu aceste mesaje este procentul lui Ponta, de 6%, deci e bine: până la tura viitoare nu mai trec pragul electoral.

Este nevoie urgentă de o alternativă de partid suveranistă, patriotică, căruia să îi pese de cetățean în mod real, nu de răzbunări, putere și furăciuni bazate pe protecție.

Cam asta transmit acum liderii PSD: cine nu sare ia condamnare… sărim și noi în barca statului de drepți și putem fura liniștiți…

PS – trai nineacă, pe banii babachii”, a c

 

Vezi și:

SURSE Mutare făcută de USR-PLUS pentru prezidențiale! Răspunsul la o întrebare-cheie

EXCLUSIV Cât ar putea sta, de fapt, Liviu Dragnea la pușcărie

Mesaj pentru toți românii care au primit pensii și salarii mai mari:’Să dea banii înapoi și să plece din țară’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare