bani lei1

sursa foto:  news.ro

Investiție curajoasă în vreme de criză! De la 1 mai, o companie românească își dublează activitatea de producție

Una dintre companiile autohtone de renume anunță o investiție impresionantă, într-o perioadă în care majoritatea firmelor au început să strângă cureaua.

Abatorul Periș, una dintre cele mai mari și moderne unități de procesare a cărnii de porc din România, anunță o investiție în valoare de 2 milioane de euro pentru mărirea capacității de producție și ambalare pentru secțiile de procesare carne ale abatorului.

De asemenea, de la 1 mai, Abatorul Periș va dubla capacitatea de producție pentru produsele cu valoare adăugată – micii și cârnații de Periș.

În acest nou context a fost nevoie să luăm o decizie rapidă, în regim de urgență, pentru a putea acoperi cererea din piață și pentru a ne respecta promisiunea, aceea de a asigura aprovizionarea cu carne proaspătă de porc a tuturor consumatorilor noştri, din surse 100% românești. Începând cu data de 1 mai 2020 vom dubla capacitatea de producție pentru produsele cu valoare adăugată – micii și cârnații de Periș -, cererea fiind din ce în ce mai crescută pentru produsele noastre din această categorie. Investiția vizează automatizarea completă a sistemelor de umplere a caserolelor de mici și cârnați prin tehnologia “no touch” și achiziționarea unor linii noi de ambalare și etichetare. De asemenea, am achiziționat și un sistem performant de scanare și monitorizare a temperaturii corporale cu ajutorul camerelor de termoviziune pentru desfășurarea eficientă a triajului epidemiologic zilnic al angajaților. Investiția actuală este similară celei derulate pe parcursul anului trecut pentru înlocuirea stației de epurare a apei uzate”, a declarat Bogdan Grama, Director General, Abatorul Periș.

În cadrul Abatorului Periş sunt aplicate cu rigurozitate toate măsurile de prevenire și gestionare a urgenței epidemiologice COVID-19, fiind monitorizate permanent și cu maximă atenție starea de sănătate a angajaților, operațiunile de producție, comerciale și logistice, în acord cu normele emise de către autoritățile române competente. În întreaga rețea de magazine Periş sunt implementate zilnic măsuri stricte de igienă şi prevenţie atât pentru angajați, cât și pentru clienți, iar cele 24 de magazine din București și împrejurimi rămân deschise în această perioadă, cu un program normal de funcționare.

„Suntem pregătiți pentru a ne continua activitatea fără întreruperi, chiar dacă situația actuală se va prelungi, pentru a asigura o producție constantă de carne de porc și produse din carne de porc, din surse românești. Rămânem fideli promisiunii noastre, aceea de a livra carne de porc și produse din carne de porc proaspete, care ajung pe rafturile magazinelor într-un interval de 30 de ore de la sacrificare, asigurându-ne permanent că sunt respectate cele mai exigente standarde de igienă din punct de vedere operațional și de siguranță alimentară. Pentru furnizarea de materie primă de calitate lucrăm îndeaproape cu ferme partenere din România, care se aliniază normelor europene de sănătăte şi bunăstarea animalelor”, a declarat Bogdan Grama, Director General, Abatorul Periș.

Vezi și

Un polițist sare în apărarea șefului demis al Poliției Bolintin Vale: Știm câte probleme ne cauzează anumite persoane din cartierul de rromi

EXCLUSIV În plină stare de urgență, Jandarmeria se înarmează! Achiziție de 900 de pistoale de la omul care l-a denunțat pe Florian Coldea

Un gigant de pe piața locală redeschide azi magazinele! Patru fabrici aparținând grupului își reiau activitatea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare