sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Ion Tiriac a iesit la atac! Cine sunt vizati

In cadrul seminarului, Ion Tiriac a facut urmatoarele declaratii:”M-am dus pe la Guvern ca pe vremea lui Maurer, de vreo 10 ori pe săptămână şi am ajuns la faimoasa concluzie că sunt bani pentru cele 1.000 de grădiniţe olimpice de care eu tot vorbesc. Dar din cauza birocraţiei ele nu există nici în ziua de azi”.

Ion Tiriac a  participat la seminarul „Upgrade România: Sănătate prin sport. Sportul, mina de aur a economiei.

Fostul preşedinte al COSR,  a mai afirmat :

„Domnilor miniştri, care nu sunteţi pe aici, domnilor şi doamnelor foşti miniştri, care sunteţi pe aici… Vă mulţumesc că v-aţi adunat aici, dar nu foloseşte la nimic. Pentru că dacă nu facem front comun, fie că sunt liberali, socialişti sau chiar de dreapta-dreapta, nu ajungem niciunde. Noi ne ducem din groapă în groapă şi am ajuns într-o situaţie de a ne întâlni degeaba. Sportul în România, şi o spun cu toată răspunderea, a dispărut. La Jocurile Olimpice de la Sydney am făcut 26 de medalii cu buget de 300.000 de dolari. Dar eu nu am niciun merit. A fost meritul moştenirii din epoca ceauşistă.

Atunci, drumurile la Sydney cu avionul au costat 628.000,5 dolari, iar eu am avut buget de 300.000 de dolari pe un an întreg. Dacă mai vrem sport de performanţă, trebuie să procedăm radical. Să dăm la COSR toate federaţiile… să mai angajeze 500 de oameni şi să facă în toată ţara ceea ce înseamnă sport de performanţă. Iar MTS să o ia de la grădiniţă cu învăţământul şi să se ducă pe filieră în sus. Iar de la COSR să nu cereţi nimic la următoarele două ediţii ale Jocurilor Olimpice pentru că nu are ce să ia. Poate doar o excepţie, o Halep, un Drăgulescu… dar nu are de unde să culeagă medalii, pentru că nu am semănat”, informeaza digisport.

Vezi și

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare