sursa foto:  stirilekanald.ro

Ipoteza care aruncă-n aer cazul Arad: ‘SRI a știut din primele ore ce s-a întâmplat și cine e vinovat’

La mai bine de două săptămâni de la execuția în stil mafiot a afaceristului Ioan Crișan, presa arădean aruncă un scenariu halucinant în spațiul public.

Jurnaliștii anunță că Serviciul Român de Informații a știut, încă, din primele ore ce s-a întâmplat la Arad și cine e vinovatul pentru uciderea lui Ioan Crișan.

Iată ce scrie Criticarad.ro:

Sunt informații în exces – dar PISTE REALE – ZERO… și asta, după umila și aproape singulara noastră opinie, e PENTRU CĂ SRI A ȘTIUT, DIN PRIMELE ORE, CE S-A ÎNTÂMPLAT ȘI CINE E VINOVAT… doar că așa ceva e de nedeclarat, de nepovestit, de nepublicat nici măcar cu titlul de speculație.
Sau, cel puțin, nu încă!… nu până se epuizează toți prezumtivii „țapi ispățitori” care ar putea ține loc de vinovați… știți „filmul”, nu?…

Nu filmarea de sus, cu zoom, în care corpul părăsit de viață al lui Ioan Crișan se zvârcolește în flăcări după prima insiprație de fum toxic provenit de la bomba fabricată la Čačak, ci această fotografie explică… tot ce nu se poate demonstra:

Ce a anunțat public SRI în ziua uciderii lui Crișan:

SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și, împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, se precizează într-un scurt comunicat emis de SRI.

Vezi și E bătaie mare în USR-PLUS! A fost nevoie de intervenția de urgență a Poliției: Așa se organizează alegerile de oamenii lui Barna

SURSE Se petrec lucruri stranii sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UMDR! Posibil conflict de interese la ANSVSA

EXCLUSIV Meritocrație marca PNL! Șef de structură ‘executat’, pentru a i se face loc unui om venit pe filieră de partid, pe salariu dublu!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare