Jocurile de pe scena politică ating cote înalte- lovitură pentru Viorica Dăncilă!

Cei din cadrul PSD au adus în fruntea conducerii un mare patron de televiziune, crezând astfel că își vor repara imaginea sau mai mult de atât, că vor salva partidul.

Firea a susținut că PSD Sector 1 l-a reprimit pe Cozmin Gușă între membrii săi, care inițial fusese exclus printr-o decizie a CEX din mandatul Vioricăi Dăncilă.

O altă mutare importantă a fost anunțată de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia, Vasile Dâncu va putea deține o funcție de conducere în formațiune. ”Domnul Cozmin Gușă era delegatul PSD Sector 1, iar domnul Vasile Dâncu era invitat special. Nu voiam să dăm naștere unor întrebări, suspiciuni. Deschidem porțile partidului către intelectuali, către oameni de stânga. E un jurnalist, a fost membru la Sector 1, a fost exclus și a revenit în organizație. Așa mi-a spus președintele PSD Sector 1, nu dorește funcții, nu candidează pentru nicio funcție nici la nivel de sector, nici la nivel de municipiu, nici la nivel de țară.”, a spus Firea.

”Este posibil să se regăsească la nivelul conducerii partidului (n.r. dacă Vasile Dâncu revine). Mi-ar plăcea ca un intelectual de stânga să îl avem în conducerea partidului.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Cozmin Gușă fusese readus în PSD înaintea prezidențialelor, dar fusese dat afară după doar câteva zile. Gușă a mai fost înregimentat în rândurile social democraților la începutul anilor 2000, potrivit capital.ro.

Vezi și:

EXCLUSIV Ludovic Orban l-a sunat pe Dumitru Coarnă! E oficial: S-au înțeles în privința pensiilor și salariilor polițiștilor

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare