sursa foto:  hunedoaralibera.ro

Kaufland face noi precizări de ultimă oră: Incidentul la care faceți referirea fost regizat, cu scopul de a crea senzațional

După ce un bătrân a fost încătușat cu greu de șase agenți de poliție la o unitate din Ferentari a gigantului german, Kaufland România este și acum criticat pe rețelele de socializare.

Unii internauți acuză că agenții de pază de la Kaufland Ferentari au chemat Poliția, pentru a-l bate pe bătrân.

În replică, Kaufland acuză că incidentul a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional.

Vezi și Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Incidentul la care faceți referirea fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist.
Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii.
Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc.
Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile.”, au transmis reprezentanții Kaufland România.

Scandalul ar fi fost regizat

Bugetul.ro a tratat subiectul încătușării bătrânului de la Kaufland Ferentari pe larg.

Vezi mai multe AICI: Totul a fost o mascaradă! Încătușarea de Kaufland a fost regizată de adepții lui Gregorian Bivolaru

Personajele sunt: Doru Ștefanache, expert TS, Sorina Ștefanache, jurnalist și Tiberiu Galambos, reprezentant al Asociației Civică Dreptatea, și George Adamescu, cel care a făcut public montajul.

După ce au venit împreună în parcarea magazinului, cei patru s-au despățit și fiecare și-a intrat în rol.

Vezi și

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare