sursa foto:  hunedoaralibera.ro

Kaufland JOACĂ „la rupere”! Mutarea impresionantă pe care o face GIGANTUL

Nemții de la Kaufland joacă „la rupere” pe piața din România. Lider al pieței locale de retail, grupul Kaufland face o mutare de proporții.

Pentru 2018, nemții au dublat  bugetul de investiţii la 200 de milioane de euro şi anunţă o reluare a expansiunii într-un ritm accelerat. Această mutare vine după trei ani în care numărul de deschideri a scăzut la 4-5 unităţi pe an.

„În acest an financiar (până în martie 2018) o să mai deschidem magazine în Bucureşti, Buzău şi Satu Mare. În exerciţiul următor vom deschide 10 noi magazine şi vom continua investiţiile în modernizări“, spune Valer Hancaş, manager corporate affairs şi comuni­ca­re în cadrul Kauf­land România.

Anul fi­nan­ciar al Kaufl­and începe la 1 martie şi se în­che­ie la 28 fe­brua­rie. Fiecare com­panie îşi poate sta­bili di­ferit anul finan­ciar, uneori acesta cores­pun­de cu cel calendaristic, alteori nu. Lanţul de hipermarketuri a intrat pe piaţa locală în 2005 şi de atunci s-a extins an de an, ritmul deschiderilor variind de la 3 magazine în primul an de prezenţă, la 13-14 magazine în cei mai buni ani, scrie zf.ro.

Vezi și Interesant! Ce avere are, de fapt, omul pe care Carmen Dan îl vrea OUT de la șefia Poliției Române

Informații interesante! În ce este membru omul pe care Carmen Dan îl vrea șef la Poliția Română – cât de bogat e Alexandru Cătălin Ioniță

SURPRIZĂ! Cine este șeful din MAI care îl avea ca șofer pe polițistul acuzat de pedofilie și ce avere considerabilă are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.