sursa foto:  livearad.ro

Klaus Iohannis, anunțul momentului: De Ziua Națională nu se va organiza parada militară

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că în acest an, de Ziua Naţională a României, pe 1 Decembrie, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor fi invitaţi ambasadori străini şi personal medical, fără participarea publicului larg şi fără paradă militară.

Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că sacrificiul înaintaţilor va fi onorat în acest an prin sacrificiul de a renunţa la bucuria participării împreună la manifestările tradiţionale.
“În acest an, vom onora curajul şi sacrificiile înaintaşilor noştri, făcând noi înşine sacrificiul de a renunţa la bucuria participării împreună la manifestaările publice tradiţionale. Cu siguranţă vom fi împreună în spirit ca o naţiune puternică mereu unită şi solidară atunci când în joc este salvarea ţării noastre. Din acest motiv, am decis ca ceremonia care avea loc în fiecare an la Arcul de Triumf să fie una restrânsă la care sunt invitaţi ambasadori străini, medici şi personal medical”, a declarat Iohannis.

Acesta a precizat că ceremonia va fi scurtă.

”Va fi o ceremonie scurtă, fără paradă militară şi din păcate fără participarea publicului larg. Recomandarea experţilor este de a reunuţa la orice fel de reuniuni şi întâlniri publice sau private fiindcă acestea accelerează răspândirea virusului, sunt recomandări pe care vă îndemn să le respectaţi inclusiv de 1 Decembrie”, a mai declarat Iohannis, conform news.ro.

Citește și:

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare